Ramadan Gjanaj

Ramadan Gjanaj Ramadan Gjanaj lindi dhe kreu studimet në Bruksel. U diploma për Politikë dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare në Universitetin e Lire te Brukselit. Gjanaj në vitin 2000, bëhet Perfaqesues i Ministrisë së Brendshme belge ne Bashkimin Europian. Pas shkëputjes nga Ministria e Brendshme, Ramadan Gjanaj vendosi që të fillonte pune ne Universitet. Gjanaj është dekan i dy katedrave në Universitetin […]

Rezarta Rajta

Rezarta Rajta Specialiste me përvojë të pronësisë intelektuale me një histori të dëshmuar të punës në industrinë e administratës qeveritare. Karriera e Rezartës përkon në markat tregtare, dizajnet industriale, treguesit gjeografikë dhe regjistrimin e patentave, promovimin e IP, Planifikimin Strategjik të IP për biznes. Përvoja e saj vijon në çështjet e IP-së si anëtare e Dhomës së Zhvlerësimit dhe Shfuqizimit […]

Leotrim Edipi

Leotrim Edipi Ka përfunduar studimet master në “Psikologji Shkollore dhe Këshillim” në Universitetin e Prishtinës. Leotrimi është aktualisht koordinator ne Institutin IREDS, dhe psikolog dhe Koordinator në Qendrën Diagnostike dhe Terapeutike ‘’WeCare’’. Ai ka kryer studime të ndryshme dhe ndërhyrje psikosociale për të identifikuar faktorët që ndikojnë në orientimin në karrierë dhe duke ndihmuar të rinjtë të hyjnë në tregun […]

Gent Shala

Gent Shala Gent Shala është një zë mjaft i lakuar, në Manaxhimin e Burimeve Njerëzore me përvojë në industrinë e shitjes me pakicë, konsulencës dhe marketingut. Genti posedon aftësi në rekrutim, trajnim, menaxhim projektesh, kërkime dhe marketing dixhital me mbi 12 vjet përvojë dhe njohuri praktike, duke përfshirë shërbimin si zhvillues kryesor për të gjithë Qendrën e Trajnimit të krijuar […]

Sonila Meco

Sonila Meco Sonila ka lindur në Tiranë, kreu studimet në Universitetin e Tiranës pranë Fakultetit Ekonomik. Karriera e saj lidhet me median , televizionin nga ku filloi rrugëtimi i saj si moderatore, gazetare dhe Tv-Host. Njihet zyrtarisht si moderatoret më të rëndësishme të lajmeve, programeve dhe emisioneve politike. Prej shumë vitesh Sonila është autore e programeve të suksesshme në televizionin […]

Krenar Batusha

Krenar Bashuta Krenar Batusha ka lindur në Zvicër dhe studimet i ka përfunduar në Staffordshire University në Prishtinë , drejtimi Business Management and Enterprise. Në 7 vitet e fundit, ai ka qenë themelues dhe bashkëthemelues i 5 kompanive të ndryshme, të fokusuara kryesisht në industrinë e ndërtimit, patundshmërisë dhe teknologjisë (software development). Tani fokusin kryesor e ka në kompaninë lider […]

Mark Marku

Mark Marku Përgjegjës i Departamentit të Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë dhe ish-deputet i Partisë Demokratike